Szabadidő és programok

szerda, 09 március 2022 12:50

2022. márciusi programajánló Featured

Written by

Végre eljött a várva pillanat: ismét lesznek nyilvános események, programok. Örömmel hozunk az alábbiakban pár lehetőséget - egyelőre a teljesség igénye nélkül. Szívesen fogadunk tippeket, javaslatokat Tőletek is olyan eseményekre, amelyek nem kerültek rá a lenti listára. Ha tudtok ilyenről, írjátok meg nekünk bátran a facebook oldalunkon, vagy akár e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.):

2022. március 10. – Kepes András: Akarsz beszélni róla? c. előadása a Egressy Béni VMK-ban, Komáromban. Felnőtt programról van szó! Részletek itt: https://mskskomarno.sk/hu/programok/kepes-andras-akarsz-rola-beszelni

2022. március 20. – Fíha Tralala, szlovák nyelvű előadás gyerekeknek, a Egressy Béni VMK, Komárom. Több infó itt: https://mskskomarno.sk/programy/fiha-tralala 

2022. március 12. – 15. - A Nagy Kokárda Napok a Monostori Erődben, Komárom. 

Várható programok:
- Tárlatvezetés minden órában 10.00 - 16.00 óra között
- Hagyományőr bemutatók
- Fegyver mustra
- Kézműves vásár
- Rendhagyó tárlatvezetés
- Rutkai Bori Band koncert gyerekeknek
- Kormorán koncert
- Több infó itt: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-marcius-15-megemlekezes.html

Last modified on szerda, 09 március 2022 13:29

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső